Waarom naar een tandtechnicus voor een nieuw kunstgebit?

Bent u toe aan een nieuw kunstgebit? Daarvoor kunt u het beste naar een tandprotheticus ofwel tandtechnicus gaan. Een dergelijke tandheelkundig expert helpt u met het juiste proces om de ideale vormgeving te bepalen een kan aangeven wat voor u de beste keuze is. Een kunstgebit ligt immers los in de mond en behoort tot de uitneembare voorzieningen. Daarom is dan ook van groot belang dat de pasvorm perfect is. Een tandprotheticus ofwel tandtechnicus kan u hiermee van dienst zijn, wij zijn er immers voor opgeleid.

Ervaring van Abbink Tandtechnisch Laboratorium

Iedere kaak is anders, waardoor het van belang is om een nieuw kunstgebit altijd op maat te maken. Wij hebben de goede kennis van zowel mondverzorging als het gebruik van materialen en toepassingen binnen een kunstgebit. Deze expertise en ervaring vormen de ideale basis om een nieuw kunstgebit voor u af te leveren, die tevens op een uitstekende manier past. Wij zijn dan ook goed in staat om nauwkeurig te werken en de functies van uw gebit optimaal te herstellen.

Dus heeft u een nieuw kunstgebit nodig? Abbink Tandtechnisch Laboratorium is het vertrouwde adres in Haarlem. Zeker als het gaat om een klik- of kunstgebit. Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Ons telefoon nummer is 023 545 24 44 of stuur een e-mail naar iabbink@telfort.nl