Kunstgebit in Amsterdam

In Nederland hebben zo’n drie miljoen Nederlanders een kunstgebit, ook in Amsterdam. Bent u één van deze drie miljoen? Of bent u toe aan een kunstgebit? Bij Tandtechnisch Laboratorium Abbink staat alles in het teken van uw gebit. Wij helpen u dan ook graag aan een nieuw kunstgebit in Amsterdam, of aan een klikgebit. Of heeft u problemen met uw kunstgebit? Zoals dat deze niet blijft zitten? Dan is een klikgebit uit regio Amsterdam wellicht iets voor u. Bij Tandtechnisch Laboratorium Abbink zoeken samen met u naar de beste oplossing voor u gebitsproblemen.

Tandtechnisch Laboratorium I. Abbink is het vertrouwd adres voor uw kunst of klikgebit uit regio Amsterdam. Bij ons bent u namelijk verzekerd van:

  • Al ruim 30 jaar ervaring en vakmanschap;
  • Specialisatie in implantaten en protheses;
  • Gediplomeerd KPTer;
  • Wij leveren uitsluitend kwaliteitswerk.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een kunstgebit in Amsterdam? Of heeft u meer interesse in die van een klikgebit uit regio Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar voor vagen op het telefoonnummer 023 – 545 24 44.

Tandtechnisch Laboratorium I. Abbink is gevestigd aan de Jan Sluyterslaan 3 in Haarlem

Kunstgebit versus klikgebit uit regio Amsterdam

Het grootste verschil, tussen onze kunstgebit en klikgebit uit regio Amsterdam, is dat de klikgebit vast geklikt wordt op een aantal implantaten. Implantaten zijn een soort schroefjes die in de kaak worden aangebracht onder plaatselijk verdoving. Door deze implantaten heeft het kunstgebit meer houvast en zit deze niet los meer in uw mond.

De voordelen van een klikgebit ten opzichte van een los kunstgebit uit regio Amsterdam zijn onder andere:

  • Minder slinkende kaken en ingevallen gezicht;
  • Geen kleefpasta’s meer nodig;
  • Geen gebit op het nachtkastje;
  • Vrij gehemelte;
  • Behoud van smaak en probleemloos eten;

Wilt u meer weten over deze voordelen van een klikgebit in Amsterdam? Of benieuwd naar de overige voordelen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden graag uw vragen over een klik- of kunstgebit uit regio Amsterdam. Direct een afspraak maken? Bel naar 023 – 545 24 44.