klikgebit haarlem

Wanneer kiezen voor een klikgebit Haarlem?

U heeft wellicht wel gehoord van een kunstgebit. Veel mensen kennen de term klikgebit niet in Haarlem. Dit is in feite een kunstgebit dat wordt vast geklikt op een aantal implantaten. Implantaten zijn een soort schroefjes die in de kaak worden aangebracht onder plaatselijk verdoving. Vaak heeft een standaard kunstgebit onvoldoende houvast op de kaak. Dit wordt als vervelend ervaren door onze cliënten bij het praten of eten. U wordt er onzeker door of zelfs in verlegenheid door worden gebracht. Dus bent u op zoek naar een klikgebit Haarlem, dan bent u bij Abbink tandtechniek aan het juiste adres.

Een klikgebit wordt vaak gekozen als er sprake is van een situatie als:

  • Uw kunstgebit zit te los en er zijn te veel problemen om deze goed passend te houden op uw kaak.
  • U heeft een bijzonder slecht eigen gebit en gaat sterk achteruit.
  • U heeft erg last van de gehemelteplaat van uw kunstgebit.

Kunstgebit of klikgebit Haarlem

Zo’n drie miljoen Nederlanders dragen een kunstgebit, ook in Haarlem. Bent u daar ook één van en denkt u toe te zijn aan een nieuwe? Bij Tandtechnisch Laboratorium I. Abbink staat alles in het teken van uw gebit. Wij helpen u graag aan nieuwe kunstgebit Haarlem als u daar aan toe bent. Of moeten er bij u meerdere tanden en kezen getrokken worden? Dan is een kunstgebit uit Haarlem voor u de beste oplossing van Tandtechnisch Laboratorium I. Abbink. Of blijft uw kunstgebit niet zitten? Dan is een klikgebit Haarlem wellicht meer iets voor u.

Tandtechnisch Laboratorium I. Abbink is een vertrouwd adres voor u kunst- of klikgebit  Haarlem. Bij ons bent u namelijk verzekerd van:

  • Al ruim 30 jaar ervaring en vakmanschap;
  • Specialisatie in implantaten en protheses;
  • Gediplomeerd KPTer;
  • Wij leveren uitsluitend kwaliteitswerk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een kunstgebit in Haarlem? Of over een klikgebit? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 023 – 545 24 44.

Tandtechnisch Laboratorium I. Abbink is gevestigd aan de Jan Sluyterslaan 3 in Haarlem

Wilt u hier meer over weten? Of een afspraak maken met een van onze medewerkers om over de mogelijkheden van een klikgebit in Haarlem te bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over een kunstgebit of klikgebit Haarlem. Ook voor in noodgevallen met uw tanden neemt u contact met ons op.