Uitgesnurkt dankzij de silensor

Nederland telt meer dan zes miljoen snurkers. Het is een serieus probleem. Veel snurkers slapen apart, omdat hun partner er last van heeft. En wie dagelijks snurkt, zou een hoge bloeddruk, stress, hoofdpijn en concentratieproblemen kunnen krijgen. Bovendien lopen snurkers een verhoogd risico op het ontwikkelen van slaapapneu.

Gelukkig is snurken te behandelen. Bij ons kunt u terecht voor een op maat gemaakt anti-snurkapparaat genaamd “de silensor”. Het geluid van snurken ontstaat door een vernauwing in de bovenste luchtweg door het verslappen van weefsels en spieren in de mond/keelholte. Hierdoor ontstaan vibraties in het zachte weefsel en zo ontstaat het irritante snurkgeluid.

Door een silensor te dragen, zullen deze problemen verdwijnen. Deze slimme anti-snurkbeugel zorgt ervoor dat de onderkaak naar voren wordt getrokken. Op deze manier ontstaat er geen verslapping van het weefsel. Veel snurkers zijn u al voor gegaan en voelen zich opgelucht, omdat ze geen snurk- en apneuproblemen meer ervaren.