Perfectie is ons streven

Kwaliteit is wat ons betreft alleen te bereiken door altijd te streven naar perfectie. Dat betekent onder meer dat we bij Abbink Tandtechniek veel tijd en energie steken in scholing. De tandtechniek ontwikkelt zich immers razendsnel, en nieuwe inzichten kunnen u veel opleveren. Zo vertaalt de liefde voor ons vak zich uiteindelijk in het perfecte gebit voor u.

Ons werk staat in het teken van het vinden van een gebitsoplossing die niet van echt te onderscheiden is. Daar is oog voor detail en vakmanschap voor nodig. Zo zorgen we bij Abbink Tandtechiek er altijd voor dat uw “nieuwe” tanden volkomen gelijk zijn aan de kleur en vorm van uw bestaande gebit.

De medewerkers bij Abbink Tandtechniek hebben alle kennis in huis om u te verzekeren van een goed en compleet gebit. We gebruiken daarbij de nieuwste technieken, en ons vakmanschap en nauwgezet handwerk maken het echt maatwerk. Uw gebit zal dan natuurlijk functioneren, maar er ook volkomen natuurlijk uitzien.

Ons doel : een kroon, brug of prothese zo maken, dat hij niet van echt te onderscheiden is. Het streven naar perfectie (wat we nooit zullen bereiken) is onze drijfveer én onze reden voor voortdurende innovatie.