Eindelijk van het snurken af dankzij een op maat gemaakte silensor

Snurken is een veel voorkomend sociaal probleem. Veel stellen slapen zelfs apart van elkaar, omdat een van hen snurkt.

Snurken kan overgaan tot slaapapneu. Dat kan iedereen overkomen. Slaapapneu betekent: niet ademen tijdens de slaap. De ademhaling stopt herhaaldelijk tijdens de nachtrust. De adempauzes duren ten minste 10 seconden. De ademstilstand onstaat doordat de hersenen geen ademprikkel geven. Apneu is slecht voor de gezondheid.Door het constante lage zuurstofpeil in het bloed neemt de kans op hartfalen en hartritmestoornissen toe.Er ontstaan concentratiestoornissen en u heeft last van vermoeidheid overdag.Door deze aandoeningen kunnen mensen er grauw uit gaan zien.

De silensor

Snurkgeluiden ontstaan door een vernauwing in de bovenste luchtweg door het verslappen van weefsels en spieren in de mond/keelholte .Hierdoor ontstaan vibraties in het zachte weefsel wat het snurkgeluid veroorzaakt. Wanneer u s’ nachts een silensor (anti-snurkapparaat) draagt, zullen deze problemen verdwijnen. Met het dragen van de silensor wordt de onderkaak verplicht naar voren getrokken, waardoor de verslapping van het weefsel niet ontstaat. Om een silensor optimaal te laten werken, wordt deze door ons op maat gemaakt.

In ons moderne laboratorium hebben we meerdere mensen van hun snurk- en apneuproblemen afgeholpen. Zij voelen zich herboren, omdat ze eindelijk uitgerust wakker worden en zich niet hoeven te schamen voor hun omgeving.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de silensor.